Bliv sponsor og medvirk til at fremme entreprenørskab hos regionens unge

FFE Hovedstaden er en støtteforening til Fonden for Entreprenørskab, som arbejder for at fremme unges entreprenørielle kompetencer. Vi er organiseret med egen bestyrelse, som udgøres af frivillige ledere og direktører fra uddannelsesverdenen, forvaltning samt erhvervsliv.

Målet er at sikre, at regionens unge tilegner sig kompetencer og et mindset, der matcher fremtidens behov og dermed giver det bedste afsæt til livet efter endt uddannelse. I praksis kan vi se følgende effekter af vores arbejde:

 

• De unge bliver gladere for at gå i skole.
• De unge bliver mere tilbøjelige til selv at starte virksomheder.
• De unge tjener i gennemsnit mere i løn end personer, som ikke har modtaget entreprenørskabsundervisning.

 

Siden sin stiftelse i 2015 har FFE Hovedstaden berørt over 2100 unge i regionen. I FFE Hovedstaden møder ca. 16 % af elever i grundskolen nu entreprenørskabsundervisning i deres skolegang og for ungdomsuddannelserne er tallet ca. 24 %. Vi er derfor ikke i mål endnu og søger altid efter passionerede samarbejdspartnere, som ligeledes kan se idéen i at skabe fundamentet for en god fremtid for regionens unge.

 

Læs mere om, hvordan du kan bidrage i vores sponsorbrochure øverst til højre eller kontakt os direkte via mail eller mobiltelefon. 

 

- Mail: dennis@ffehovedstaden.dk

- Tlf.: 2228 7139